חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרופיטרול גלידה עם רוטב שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרופיטרול גלידה עם רוטב שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לפרופיטרול:
2 כוסות מים
1 כפית מלח שטוחה
3 כפות סוכר
200 ג' חמאה
2 כוסות קמח רגיל
8 ביצים
גלידת וניל משובחת
לרוטב השוקולד:
100 גר' שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
50 גר' חמאה
אופן ההכנה
1. מכינים בצק מבושל: מרתיחים בסיר את המים עם המלח, הסוכר והחמאה. כשהתערובת רותחת והחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ, עד שהחומרים הופכים לכדור בצק. מכבים את האש ומעבירים למיקסר.
2. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה (בכל פעם מחכים שביצה אחת תיבלע בבצק לפני שמוסיפים את השנייה).
3. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים במרווחים של 1 ס"מ כפית מהבצק בכל פעם.
4. אופים בתנור כרבע שעה בחום גבוה (180 מעלות) עד לתפיחה, ואחר כך עוד 20 דקות בחום של 125 מעלות. לפני שמוציאים את הפרופיטרולים מן התנור חורצים בכל אחד מהם חריץ קטן במרכזו להוצאת האוויר.
5. מחממים בבן מארי (סיר בתוך סיר) את חומרי רוטב השוקולד עד שהרוטב הופך נוזלי.
6. ממלאים כל פרופיטרול בגלידת וניל. זורים מעט מהשוקולד המומס על הפרופיטרולים ומגישים.
7. בתיאבון!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון