חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פריחול'ס - ממרח שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מזמן הייתי במכסיקו.ממרח השעועית הוא חובה על כל צלחת.
פריחול'ס - ממרח שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא מזמן הייתי במכסיקו.ממרח השעועית הוא חובה על כל צלחת.
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס שעועית שחורה (לפני בישול)
2 יח' בצל לבן בינוני קצוץ
¼ כוס שמן זית
5 שיני שום כתושות
מלח/פלפל/כמון
אופן ההכנה
1. משרים את השעועית במים למשך הלילה, מסננים ומבשלים במים חדשים עד לרכות מלאה. מסננים.
2. טוחנים את השעועית במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים מעט ממי הבישול עד שהשעועית מגיעה למרקם הדומה לחומוס.
3. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. לקראת סוף הטיגון מוסיפים את השום לשניות ספורות.
4. מוסיפים את המחית למחבת עם הבצל ומערבבים מעט תוך כדי טיגון - 5 דקות. מתבלים לפי הטעם ומעבירים לכלי הגשה.
5. את הפריחול'ס ניתן לאכול חם או קר. הפריחול'ס משמש כמטבל או כחלק ממילוי מנה.
מגיש: קיבי
מקור: המרכז הקולינרי המקסיקני.
שתף את המתכון