הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפיות מרק עוף ( אפשר צמחי)
1/4 כוס מים חמים
8 קישואים קטנים
3 ביצים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות קמח לבן
1 כפית פילפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
להמיס את מרק העוף במים החמים ולשים בצד
לגרר את הקישואים ( מעבד מזון/ מגררת) ולסחוט מהם את הנוזלים
לערבב את הקישואים עם הביצים הקמח אבקת האפיה והפילפל בסוף לשפוך מעל התערובת את המים עם מרק העוף ולערבב עד שהעיסה נראית אורירית וחלקה
לחמם את השמן במחבת, לקחת כל פעם כף מהתערובת ולטגן בערך 5 דקות מכל צד עד שהלביבה משחימה ונראית קריספית
להניח את הלביבות 10 דקות על נייר סופג כדיי לספוג את השמן, להגיש עם שמנת חמוצה או רוטב חריף. בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון