הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 מכלי שמנת מתוקה
9 פסיפלורות
אופן ההכנה
. חוצים 6 פסיפלורות ומסירים את התוכן.
2. מפרידים את הביצים ומערבבים את החלמונים עם תוכן הפסיפלורות.
3. מקציפים היטב את השמנת המתוקה עם חצי מכמות הסוכר.
4. מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר.
5. מקפלים את השמנת המוקצפת עם החלבונים והחלמונים. מעבירים לכלי הגשה ומקפיאים ללילה.
6. להגשה: מרוקנים את תוכנן של שלושת הפסיפלורות שנותרו, מניחים מעל הפרפה, מגישים.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון