חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרפלה עם ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרפלה עם ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה טרייה פרפלה (פפיונים)
3 תפרחות ברוקולי
4 פילטים של אנשובי
1/3 כוס שמן זית
4 שיני שום מרוסקות
3 פלפלוני צ'ילי גרוסים
קורט מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הברוקולי במשך 5 דקות במים רותחים.
מוציאים מהמים ומניחים להתייבש.
מחממים את השמן ומטגנים בו מעט את השום. יש להקפיד שלא לשרוף את השום.
מוסיפים את הברוקולי, האנשובי והפלפלים הגרוסים ומטגנים על אש נמוכה עד שהברוקולי מתרכך ומתפורר מעט.
מוסיפים מים לפי הצורך.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה, מסננים את המים ומעבירים את הפסטה למחבת.
בוחשים מעט על האש ומעבירים לקערה.
מגישים חם.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון