חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה בשלושה צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם לשתי תבניות אינגליש קייק.
פשטידה בשלושה צבעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם לשתי תבניות אינגליש קייק.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח תופח
250 גרם גבינה לבנה
125 גרם גבינת קוטג'
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
מספר חוטי זעפרן מושרים בכף חומץ הדרים
רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
5 ביצים
300 גרם תרד חלוט וקצוץ
4 גזרים גדולים קלופים
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הגזר במים עד להתרככות, מסננים ומועכים לפירה. מניחים בצד.
בקערה מערבבים את התרד החלוט והקצוץ עם מחצית הגביע שמנת חמוצה, 2 ביצים, כוס קמח תופח ומעט מלח לתערובת אחידה ללא גושי קמח. מחלקים את התערובת לשתי התבניות (משומנות) לתחתית כל תבנית.
מערבבים בקערה נפרדת (או אותה קערה לאחר ניקוי קל) את הגבינה הלבנה, הקוטג', הזעפרן עם החומץ, שליש הכמות גבינה צהובה, מעט מלח, אגוז המוסקט, ביצה אחת וכוס של קמח תופח לתערובת אחידה. יותקים לשתי התבניות בכמויות שוות לשכבה מעל שכבת התרד.
מערבבים בקערה נפרדת (או אותה קערה לאחר ניקוי קל) את מחית הגזר, מעט מלח, מחצית הגביע שמנת חמוצה, שתי ביצים, כוס קמח תופח ושארית הגבינה הצהובה לתערובת אחידה ללא גושי קמח. יוצקים לתבניות מעל שכבת הגבינה באופן אחיד בשתי התבניות.
מכניסים את התבניות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון