הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו תפוחי אדמה מבושלים וקלופים עד רכות .
1 כוס וחצי אגוזי מלך טחונים
3 ביצים טרופות
2 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
½ כוס שמן
אופן ההכנה
מועכים את התפוחי אדמה ,ומוסיפים את כל החומרים ללא שמן ,ומערבבים היטב עד קבלת מירקם אחיד .
מחממים ½ מכמות השמן במחבת גדולה .
מוספים את התערובת ומפזרים במחבת ,מטגנים כ 5 דקות .
הופכים לצלחת ,מוסיפים את יתרת השמן מחממים היטב ומחזירים את הפשטידה למחבת
לטיגון הצד השני .
מטגנים כ 5 דקות .
מוצאים לצלחת הגשה מפזרים מעל שארית הפטרוזליה ומגישים .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מסעדת טומי
שתף את המתכון