הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל מטוגן בחמאה
2 קופסאות שימורים טונה
2 קופסאות שימורים פטריות או פטריות טריות
1 גביע גבינה לבנה (250 גרם) טרה 3%
2 ביצים
1 כף שמן
2כפות אבקת מרק בצל
2 כפות קמח
2 כפות מיונז "הלמנס"
לבצק-תחתית: 1/3 כוס קמח תירס לפזר על מעט שמן או חמאה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לטגן בצל בחמאה ולהוסיף לשאר המרכיבים ולערבב בקערה.
לשמן תבנית (עגולה 25 ס"מ) ולפזר קמח תירס, ועליו את כל השאר.
לאפות במשך 40 דקות (180°c ).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון