חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה ממולאת תפו"א בשמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה די קלה להכנה והתוצאה מהממת. הרעיון העקרוני מובן ואתם מוזמנים לגוון!
פשטידה ממולאת תפו"א בשמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה די קלה להכנה והתוצאה מהממת. הרעיון העקרוני מובן ואתם מוזמנים לגוון!
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה פרוסים
גבינה צהובה מכל סוג שהוא
שמנת מתוקה
מעט חלב
בזיליקום
טימין
פטריות שמפניון פרוסות דק
בצל פרוס דק
פרוסות בייקון חתוכות
חמאה
אופן ההכנה
בכלי חסין חום משמנים במעט חמאה זורים מעט מלח בתחתית התבנית ועליו מסדרים בחפיפה פרוסות תפוחי אדמה.
לאחר שסיימנו שכבה אחת מפזרים את הפטריות, הבצל, הבייקון (לא חובה לשומרי הכשרות) גבינה צהובה בזיליקום טרי קרוע וטימין.
אפשר לגוון ולשים כל מה שנראה לכם מתאים (זו הורסיה האישית שלי)
ולאחר מכן מסדרים שכבה נוספת של תפוחי אדמה פרוסים בחפיפה. יש לשים לב שכל המלית מכוסה כדי שלא תשרף.
שופכים שמנת מתוקה( אפשר גם 15%) על הפשטידה ואפשר גם מעט חלב החשוב הוא שהשמנת תכסה כשליש מהפשטידה. ממליחים ומפלפלים על השכבה העליונה, מכסים ואוטמים בנייר כסף ושולחים לתנו ל20 דקות בחום גבוה 200 מעלות
לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ונותנים לפשטידה להשחים כ - 10 דקות
מגיש: קרנוש
מקור:
שתף את המתכון