חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידה משודרגת וקלה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לשדרג את החביתה כל אחד לפי רצונו. אוכל לארוחה ספונטנית. כדאי!!!!!!!!!!!!
פשטידה משודרגת וקלה ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לשדרג את החביתה כל אחד לפי רצונו. אוכל לארוחה ספונטנית. כדאי!!!!!!!!!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 6-8 ביצים (תלוי בגודל)
2. בצל חתוך לרצועות
3. 2-3 תפוחי אדמה חתוכות לקוביות
4. פלפל גמבה אדום קצוץ לקוביות
5. כוס פטריות פרוסות טרי או משימורים (מסוננים)
6. ½ כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
7. 2 גבעולי סלרי (ניתן להוסיף מעט מהעלים של הסלרי)
8. ניתן להוסיף פלפל ירוק חריף לפי הטעם
9. מלח, פלפל לבן וכוסברה יבשה (או כמון) לפי הטעם
אופן ההכנה
1. לטגן את התפוח-אדמה בסיר טפלון משומן עד לטיגונם מכל הצדדים.
2. להוסיף את הסלרי, הפלפל גמבה והחריף, הפטריות והבצל ולטגן עד להזהבה.
3. לבחוש את הביצים עם התבלינים והפטרוזיליה בקערה נפרדת(או הכוסברה).
4. אחרי שכל הירקות מטוגנים טוב, לשפוך את תערובת הביצים מעל הירקות. לתת ערבוב זריז וקל.
5. לבשל את הפשטידה על אש נמוכה ועם מכסה במשך 20 דקות.
6. כשהפשטידה נעשתה סמיכה למעלה, להניח צלחת רחבה יותר מעל הסיר ולהפוך את הפשטידה בשני ידיים.
7. להחליק את הפשטידה בחזרה לסיר (אין צורך לשמן) ולהמשיך לבשל את הפשטידה עוד כ-10 דקות.
8. ניתן לשנות את הפשטידה איש איש וטעמו.
הרבה אופטימיות...............
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון