חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת אטריות ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת אטריות ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת אטריות סהרונים – 250 גרם
4 כפות מרגרינה
4 כפות קמח
2 כוסות חלב
½1 כפית מלח
קצת פלפל שחור
200 גרם גבינה צהובה מרוסקת.
אופן ההכנה
לבשל את האטריות במים רותחים עם קצת שמן ומלח ( כמו שמבשלים אטריות לכל המטרות) .
כשהאטריות מבושלות ורכות , לשים אותן במסננת ולשטוף.
הבשמל: להמיס בסיר קטן /בינוני את המרגרינה ( על אש קטנה). להוסיף את הקמח ולערבב ביחד עם כף עץ.
להרתיח את 2 כוסות החלב ותוך כדי המשך העירבוב להוסיף את החלב הרותח ולהמשיך לערבב עד שמתקבלת עיסה חלקה. . להוסיף את המלח והפלפל.
לגרד /לרסק את הגבינה בצלחת עמוקה (העצלנים יכולים לקנות גבינה מרוסקת מוכנה) .
הרכבת הפשטידה: לשמן 2 תבניות אלומיניום קטנות או אחת בינונית. לשים את המקרונים על התבנית. לקחת ½ מכמות הבשמל ולערבב עם האטריות שבשני המגשים. . אח"כ לקחת קצת מהגבינה וגם לערבב בתוך האטריות. ואז לקחת את ה-½ השני של הבשמל ולמרוח אותו על האטריות ועליו למרוח את הגבינה.
מגיש: ronidh
מקור: ביתי
שתף את המתכון