הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם אטריות ביצים
4 כבדי עוף צלויים וחתוכים קוביות קטנות
20 גרם מרגרינה
כמה כפות שמן
2 בצלים קצוצים דק
מלח ופלפל
½ כפית כורכום
3 ביצים
אופן ההכנה
1) מבשלים את האטריות. מסננים, שוטפים ומעבירים לקערה. מחממים תנור ל- 180°c.
2) ממיסים מרגרינה במחבת עם שמן ומטגנים בצל עד שיזהיב. מוסיפים קוביות
כבד ומטגנים 3 - 2 דקות. יוצקים את תכולת המחבת לקערת האטריות.
3) מתבלים במלח, פלפל וכורכום ומוסיפים ביצים. מערבבים ויוצקים לתבנית אפייה
משומנת. אופים כ - 40 דקות, עד שהמאפה יזהיב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון