חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת אטריות מסורתית ("קוגעל")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

½ ק"ג אטריות רחבות - רצוי אטריות ביצים br5 ביצים br1 בצל קצוץ דק br2 כפות צימוקים כהים brפלפל שחור brמלח brסוכר - חצי מכמות המלח br½ או 1 כפית קינמון טחון br½ כוס קמח br1 כפית אבקת מרק brשמן לטיגון ולשימון התבנית
פשטידת אטריות מסורתית ("קוגעל")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

½ ק"ג אטריות רחבות - רצוי אטריות ביצים br5 ביצים br1 בצל קצוץ דק br2 כפות צימוקים כהים brפלפל שחור brמלח brסוכר - חצי מכמות המלח br½ או 1 כפית קינמון טחון br½ כוס קמח br1 כפית אבקת מרק brשמן לטיגון ולשימון התבנית
הוראות הכנה
מרכיבים
1. לבשל את האטריות לסנן ולשטוף במים לקירור.
2. לערבב את כל המרכיבים.
3. לשמן תבנית ולצקת לתוכה - רק לפני ההכנסה לתנור.
4. לחמם את התנור ל - 180°C ואז להכניס את התבנית ולאפות
10 דקות, להנמיך את החום ל - 150°C ולאפות עד ½ שעה.
5. להגיש חם.
מגיש: simong
מקור: מסורתי
שתף את המתכון