הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות 400 גר' (נודלס)
½ כוס שמן רגיל
1 כוס סוכר
½ כף מלח
1 כף גדושה פלפל שחור טחון
3 ביצים
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל השקית ומסננים ולא שוטפים
2. בזמן שהאטריות מתבשלות מכינים במחבת קטן, קרמל מהסוכר והשמן, עד שמתקבל קרמל בצבע חום.
3. מערבבים את הקרמל עם האטריות המסוננות ומערבבים במרץ. הקרמל יימס שוב כשהוא יתערבב עם האטריות החמות.
4. מוסיפים את הביצים ומערבבים בזריזיות (כדי ליצור חביתה).
5. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים היטב.
6. מעבירים לשתי תבניות אינגליש חד פעמיות ומכסים את התחתונה בנייר כסף (לסיר בישול קטן 3 ליטר להכניס בסיר קובנה לא מכוסה
7. מכניסם לסיר הבישול האיטי כוס מים ומפעילים HIGH למשך 20 דקות מכניסים את התבניות פנימה ולהנמיך את הטמפרטוה לLAW לבישול לילה או לחום האמצעי ל 6 שעות מכסים את סיר הבישול בחצי השעה האחרונה מסירים את המכסה ומעבירים ל HIGH עד להשחמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון