הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
3 כפות שמן זית
2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
2 כוסות פצפוצי אורז
2 ביצים
2 קופסאות קוטג' 3%
מעט תרסיס שמן לתבנית
מעט סולת לזריה בתבנית
תבנית פיירקס 25X15 ס"מ.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
קולפים וחותכים את הבצלים לקוביות (בגודל כ-1 ס"מ). מטגנים את קוביות הבצלים עם שמן הזית במחבת גדולה ושטוחה עד השחמה קלה.
מערבבים, בקערה עמוקה, את הקוטג', הביצים, אבקת האפייה ופצפוצי האורז ולבסוף מוסיפים את הבצלים המושחמים עם שארית השמן מן הטיגון.
מערבבים הכל היטב. מרססים שכבה דקה של שמן על התבנית ומוסיפים כ-3 כפות סולת. מנערים את התבנית לקבלת צפוי אחיד (כולל שוליים) ומסלקים את עודף הסולת.
מעבירים את תערובת העיסה לתבנית ומשטחים באופן אחיד.
אופים (180°c ) כ-35 דקות או עד השחמת פני השטח העליון.
מקררים כ-5 דקות על רשת מתכת , חותכים מנות ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אוסף מתכוני פשטידות
שתף את המתכון