חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בצל ופצפוצי אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלת הכנה.
פשטידת בצל ופצפוצי אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלת הכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים
3 כפות שמן זית
2 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
2 כוסות פצפוצי אורז
2 ביצים
2 קופסאות קוטג' 3%
מעט תרסיס שמן לתבנית
מעט סולת לזריה בתבנית
תבנית פיירקס 25X15 ס"מ.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
קולפים וחותכים את הבצלים לקוביות (בגודל כ-1 ס"מ). מטגנים את קוביות הבצלים עם שמן הזית במחבת גדולה ושטוחה עד השחמה קלה.
מערבבים, בקערה עמוקה, את הקוטג', הביצים, אבקת האפייה ופצפוצי האורז ולבסוף מוסיפים את הבצלים המושחמים עם שארית השמן מן הטיגון.
מערבבים הכל היטב. מרססים שכבה דקה של שמן על התבנית ומוסיפים כ-3 כפות סולת. מנערים את התבנית לקבלת צפוי אחיד (כולל שוליים) ומסלקים את עודף הסולת.
מעבירים את תערובת העיסה לתבנית ומשטחים באופן אחיד.
אופים (180°c ) כ-35 דקות או עד השחמת פני השטח העליון.
מקררים כ-5 דקות על רשת מתכת , חותכים מנות ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אוסף מתכוני פשטידות
שתף את המתכון