הוראות הכנה
מרכיבים
1 צרור בצל ירוק
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
75 גרם גבינת רוקפור מפוררת
1 גביע גבינת קוטג'
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
2 כפות שמן בצל ירוק
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מפרידים את החלק הירוק של הבצל מהחלק הלבן. את החלק הלבן קוצצים דק ואילו את החלק הירוק חותכים לחתיכות באורך של 1 ס"מ. מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה (ללא גושי קמח). מעבירים לתבנית פאי ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון