הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 בצלים גדולים חתוכים לעיגולים
4 ביצים
רבע כוס קמח מצה
קורט של כורכום
3-4 שיני שום קצוצים
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל ללא שמן רק עם המים שהוא מפריש לאחר שנגמרו המים יש להוסיף
1/5 כוס מי ברז ולהמשיך לטגן עד שקיפות להוסיף מעט כורכום כדי שייעשה צהוב
(טיפ קטן לאנשים ששומרים על משקל) לכבות את הגז ולקרר
לשים את כל הבצל המטוגן בקערה ולהוסיף את כל שאר החומרים
לערבב היטב
לשמן תבנית עגולה ולחמם היטב למזוג את התערובת לתבנית ולהכניסה לתנור
ל-15 דקות או עד שזה יתיצב
להכניס קיסם ולבדוק אם יצא יבש אז הפשטידה מוכנה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון