חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בקר מסורתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה נהדרת,טעימה מיוחדת וחגיגית. brקלה מאוד להכנה.
פשטידת בקר מסורתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה נהדרת,טעימה מיוחדת וחגיגית. brקלה מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג בקר טחון טרי
14-ביצים..{8-מהן מבושלות}
1-בצל גדול טחון
4-שיני שום כתושות
צרור קטן של:פטרוזיליה,כוסברה,שמיר
1-כף אבקת מרק פטריות
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
1/2-כפית פלפל חריף טחון
1/2-כפית גרגירי כוסברה טחונים
1-כפית פפריקה מתוקה
1/4-כוס שמן תירס
אופן ההכנה
בקערה גדולה לערבב את הבשר הטחון עם הבצל,הירק,השום התבלינים והשמן,ללוש כ5-7 דקות ולהכניס למקרר כשעתים.
לרפד תבנית מס'26 בנייר אפיה ולשמן מעט.
להוציא את הבשר מהמקרר,לטרוף 6-ביצים ולהוסיף לבשר..לערבב טוב.
לצקת חצי מכמות הבלילה בתבנית האפיה, לחצות ביצים מבושלות ולסדר מעל הבלילה.
לכסות עם החצי השני של הבלילה ולמרוח מעל מעט שמן.
לאפות בתנור מחומם ל-200 מעלות כחצי שעה..להנמיך טמפרטורה ל-160 מעלות ולהמשיך
לאפות עוד 20 דקות.לצנן ולפרוס.
אצל הגרוזינים מקובל לאכול בתוספת טקמאלי{רוטב שזיפים מסורתי} ולביבות מטוגנות
מקמח תירס{צ'אדי, יש במאגר מתכונים שלי}.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון