הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול, קצוץ ומטוגן עד ריכוך.
200 גרם ברוקולי קפוא , מופשר
200 גרם פרחי כרובית טרייה
1 מיכל שמנת מתוקה
½ גביע קוטג'
3 ביצים
מלח ופלפל
אגוז מוסקט, מגורד בנדיבות
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
1) מבשלים את הכרובית במי מלח כ -10 דקות. מסננים, קוצצים ושמים בקערה.
קוצצים ברוקולי ומוסיפים לכרובית. מוסיפים גם את הבצל המטוגן.
2) מוסיפים שמנת, קוטג', ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. אופים בתבנית
משומנת בתנור (180°c) במשך כ - 50 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון