הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול
200 גרם ברוקולי
200 גרם כרובית
1 גביע קוטג'
1 שמנת לבישול
קורט פלפל
קורט מוסקט
3 ביצים
קורט מלח
תבנית קפיצית מס' 26
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°c.
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה. מבשלים במי מלח את הכרובית והברוקולי במשך 10 דקות.
קוצצים ברוקולי וכרובית ומניחים בקערה. מוסיפים בצל, שמנת, קוטג', ביצים, מלח, פלפל ומוסקט. מערבבים היטב. יוצקים לתבנית משומנת קלות ואופים ב-180°c במשך כ - 50 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון