הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2 תבניות אינגליש קיק
1 ק"ג ברוקולי
1 קופסה גרעיני תירס
4 כפות גבינה צהובה מפוררת
50 גרם גבינה בולגרית
1 גליל גבינה עיזים
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
1 כף אבקת מרק עוף
תרסיס חמאה
פלפל שחור
אורגנו
מלח
כף שמן
אופן ההכנה
ההכנה
מרסקים את הברוקולי במעבד מזון. לא יותר על המידה ביחד עם חצי מקופסת התירס, מועכים ומוסיפים את הגבינה הבולגרית לברוקולי, הגבינה הצהובה,
הביצים,קמח המצה,השמן ,התבלינים ושארית התירס ומערבבים.
יוצקים לתבנית לחצי גובה ומסדרים פרוסות של גבינת העיזים לאורך התבנית וממלאים את התבנית בתערובת,מפזרים מעל קמח מצה ומרססים חמאה.
כך גם את התבנית השנייה.
אופים ב 180 מעלות כ 40 דקות.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון