הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר ברוקולי קפוא מופשר (ללא מים)
30 גר חמאה מומסת
גביע קוטג',
100 גרם גבינה צהובה
1 גביע שמנת חמוצה,
4 ביצים טרופות,
3 כפות קמח ומעט אבקת אפייה
¼ כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל
פירורי לחם.
לרוטב:
25 גר חמאה מומסת,
2 כפות קמח
כמעט כוס שמנת מתוקה
אגוז מוסקט, מלח ופלפל
אופן ההכנה
לחתוך ולשים בקערה גדולה את הברוקולי.
להוסיף את כל החומרים (פרט לפירורי הלחם שמיועדים לתבנית).
לשמן תבנית ולצפותה בפירורים. לאחר מכן לצקת הכל פנימה ולאפות בחום בינוני עד שמוכן.
להכין את הרוטב:
להמיס חמאה
להוסיף קמח ולערבב היטב
להוסיף שמנת ולבשל
להוסיף תבלינים
לצקת על הפשטידה לפני ההגשה
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון