חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ברוקולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר ברוקולי קפוא מופשר (ללא מים)
30 גר חמאה מומסת
גביע קוטג',
100 גרם גבינה צהובה
1 גביע שמנת חמוצה,
4 ביצים טרופות,
3 כפות קמח ומעט אבקת אפייה
¼ כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל
פירורי לחם.
לרוטב:
25 גר חמאה מומסת,
2 כפות קמח
כמעט כוס שמנת מתוקה
אגוז מוסקט, מלח ופלפל
אופן ההכנה
לחתוך ולשים בקערה גדולה את הברוקולי.
להוסיף את כל החומרים (פרט לפירורי הלחם שמיועדים לתבנית).
לשמן תבנית ולצפותה בפירורים. לאחר מכן לצקת הכל פנימה ולאפות בחום בינוני עד שמוכן.
להכין את הרוטב:
להמיס חמאה
להוסיף קמח ולערבב היטב
להוסיף שמנת ולבשל
להוסיף תבלינים
לצקת על הפשטידה לפני ההגשה
מגיש: ronidh
מקור: אמא
שתף את המתכון