הוראות הכנה
מרכיבים
ברוקולי טרי
6 ביצים
4 כפות מיונז
2 שקיות רוטב פטריות
2 בצל
3 כפות פירורי לחם
פלפל שחור
אופן ההכנה
להרתיח את הברוקולי עם מים ומלח.
לטגן את הבצל במעט שמן עד להשחמה.
לקחת את שאר המצרכים (פירורי לחם רק כף וחצי) ולערבב אותם בקערה.
להוסיף לקערה את הברוקולי.
להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם השמן שהוא טוגן בו.
לערבב טוב את הכול.
לשפוך הכול לתבנית משומנת בטיפת שמן.
להוסיף למעלה כף וחצי פירורי לחם.
להכניס לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות בערך או עד שהפשטידה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון