הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר בקר טחון
6תפוחי אדמה פרוסים עגול
מעט רוזמרין קצוץ
מעט תימין
4 ביצים
2 כפות מים
1בצל גדול חתוך גס
כפית שטוחה אבקת מרק עוף
2 שיני שום מעוכות
צרור עלי כוסברה קצוצה.
מלח/פלפל לפי הטעם.
כפית כמון
אופן ההכנה
מטגנים את רצועות תפו"א בשמן עמוק עד להזהבה ומסדרים בתבנית.
מפזרים מעט רוזמרין ותימין מעל.
טורפים ביצה אחת עם 2 כפות מים ומעט מלח ויוצקים על תפו"א.
בקערה נפרדת מערבבים את הבשר יחד עם הבצל,שיני השום,אבקת מרק,כוסברה ,
שתי הביצים,ותיבול המלח פלפל טחון שחור מעט כמון ולשים לעיסה.
פורסים את עיסת הבשר על התפו"א .
טורפים היטב את הביצה הנותרת ויוצקים על הפשטידה.
אופים 30 דקות.
מגיש:
מקור: סבתא רבא רות
שתף את המתכון