חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינה מתוקה במקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינה מתוקה במקצפת וגם כשר לפסח ואי איזה יופי אפשר להינות גם בפסח מדברים טעימים במיוחד קדימה תנסו ותראו..........
פשטידת גבינה מתוקה במקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינה מתוקה במקצפת וגם כשר לפסח ואי איזה יופי אפשר להינות גם בפסח מדברים טעימים במיוחד קדימה תנסו ותראו..........
הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
1 כוס יין לבן מתוק
4 ביצים
1 כוס + 3 כפות סוכר
1 גביע שמנת
250 גרם גבינה לבנה, שמנה
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת מ-1 לימון
100 גרם צימוקים
תבנית מס' 26
אופן ההכנה
מפוררים את המצות לתוק כערה. יוצקים עליהם את היין, ומניחים לרבע שעה (15 דקות)
בערך עד שרוב היין יספג. סוחטים את המצות מן היין. מפרידים את הביצים. מערבבים
את החלמונים עם המצות השרויות, כוס הסוכר, השמנת, הגבינה, תמצית הוניל, גרד
הלימון והצימוקים. משמנים תבנית מס' 26 ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום
בינוני 40 דקות. מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים להם את 3 כפות הסוכר כף
אחר כף. שוטחים את המקצפת על הפשטידה ואופים בתנור החם עוד 15 דקות.
מגישים חם או קר,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון