חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינות, בטטה וכרובית על קלתית קינואה וקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת גבינות, בטטה וכרובית על קלתית קינואה וקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס קמח מלא
¾ כוס קינואה מבושלת בטמפרטורת החדר
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 ביצים
1 כפית מלח
2 כפות מים קרים
1 בטטה קלופה, חתוכה לקוביות ומבושלת
½ כרובית גדולה מופרדת לפרחים ומבושלת
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם קוטג'
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
75 גרם גבינת שום שמיר
150 גרם קמח תופח
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקמח המלא, הקינואה החמאה, ביצה אחת, המים הקרים וכפית מלח ליצירת בצק יחסית דביק. את הבצק פורשים בעזרת הידיים על תבנית קוטר 26 על התחתית ועל הדפנות. מצננים במקרר לקבלת יציבות. מועכים את הבטטה ליצירת מעין פירה ומוסיפים ביצה אחת, גבינת שום שמיר, חצי גביע שמנת חמוצה מחצית מהקמח התופח ומעט מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצרים את התערובת על הקלתית ומחזירים למקרר לעשרים דקות. לאחר עשרים דקות מוציאים מהמקרר ומפזרים מעל את פרחי הכרובית. מערבבים בקערה את הקוטג', השמנת הנותרת, הקמח הנותר, הביצה הנותרת ומעט מלח ופלפל לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על הכרובית. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון