הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות ארטישוק ירושלמי קלופות ופרוסות במנדולינה
חצי גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע גבינה לבנה 9%
מספר טיפות טבסקו
2 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות רוטב ברביקיו (אפשר מוכן ואפשר לעיין במתכון באתר)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משמנים היטב תבנית פיירקס. מסדרים את פרוסות הארטישוק הירושלמי בתחתית התבנית ובדפנות. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, הקמח, הטבסקו (לפי הטעם) ורוטב הברביקיו. ממליחים ומפלפלים את הארטישוק הירושלמי שבתבנית. יוצקים מעל את תערובת הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון