חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת גבינות עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שניתן לצרף לידה כל דבר אחר. מאין תוספת למנות חלביות אחרות.
פשטידת גבינות עם תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה שניתן לצרף לידה כל דבר אחר. מאין תוספת למנות חלביות אחרות.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 כפות שמן
- 4 שיני שום
- 3 מכלי קרם פרש מסדרת השף הלבן
- 150 גרם גבינת גלבוע מגוררת
- 100 גרם גבינת גלעד מגוררת
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
- 8 תפוחי אדמה בינוניים
להגשה:
- 1 מכל קרם פרש מסדרת השף הלבן
- עירית קצוצה או חצי כפית טימין טרי
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני של 180°c.
- משמנים תבנית אפייה מלבנית 35X20 ס"מ.
- מקלפים את שיני השום ומורחים בהן את תחתית התבנית ואת דפנותיה.
- קוצצים דק את שיני השום.
- מערבבים את הקרם פרש עם הגבינות המגוררות ומתבלים בשום הקצוץ.
- מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
- קולפים את תפוחי האדמה ושוטפים היטב במים קרים.
- חוצים כל תפוח אדמה לאורכו ופורסים כל חצי לפרוסות דקות ואחידות.
- מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כמו רעפים בתבנית האפיה.
- יוצקים מעל את תערובת הקרם פרש והגבינות ומחליקים בצורה אחידה.
- אופים בחלק התחתון של התנור כדי למנוע השחמה מהירה מדי בחלקו העליון של המאפה.
- כשהמאפה חום פריך בודקים בנעיצת מזלג אם תפוחי האדמה רכים.
- מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קישוט של קרם פרש קר ומעט עירית קצוצה או טימין.
הרבה אופטימיות
חג שמח
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון