הוראות הכנה
מרכיבים
2 יחידות דלורית בינונית
3 כפות שמן זית
2 ביצים
250 גרם גבינה לבנה % 5
גביע אשל %½4
4 כפות קמח תופח
2 קוביות תיבלויות בזיליקום של קנור מומסים במעט מים חמים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
כף אבקת מרק בצל או פטריות
תבנית מרובעת בגודל 20X30 ס"מ
אופן ההכנה
קולפים את הדלורית, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עד לסף ריכוך.
מערבבים בקערה היטב את יתר החומרים מלבד הגבינה הצהובה,
מוסיפים את הדלורית שבושלה קודם, מערבבים היטב אך נזהרים לא לרסק את הדלורית.
יוצקים לתבנית משומנת, זורים מעל את הגבינה הצהובה.
אופים בחום של 180°c במשך כ-45 דקות עד שמזהיב.
מוציאים לקרור של כ ½ שעה ו.... טורפים!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון