הוראות הכנה
מרכיבים
1 אורנג'טי בינוני (דלעת ספגטי)
3 שקיות סוכר וניל
¼ כוס סוכר
2 כפות קמח תופח
½ כוס פירורי לחם
חופן פירורי לחם
100 גרם צימוקים מושרים במעט ברנדי
2 ביצים
½ כפית קינמון
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת (אורנג'טי) לרבעים לאורך ומשליכים את הגרעינים. מרתיחים את הדלעת בסיר עם מים ומעט מלח במשך כעשרים דקות ומצננים מעט. מפרקים את תוכן הדלעת לתוך קערה ומפרידים את האטריות שנוצרו בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן וחופן פירורי הלחם ומערבבים היטב. משמנים תבנית אינגליש קייק היטב ומכניסים את תערובת הדלעת לתוכה. מפזרים את חופן פירורי הלחם מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחמישים דקות.
מגישים קר או חם.
מגיש:
מקור: העלון שצורף לירק (בשינויים קלים לשיפור הטעם)
שתף את המתכון