חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת דלעת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת דלעת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 אורנג'טי בינוני (דלעת ספגטי)
3 שקיות סוכר וניל
¼ כוס סוכר
2 כפות קמח תופח
½ כוס פירורי לחם
חופן פירורי לחם
100 גרם צימוקים מושרים במעט ברנדי
2 ביצים
½ כפית קינמון
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת (אורנג'טי) לרבעים לאורך ומשליכים את הגרעינים. מרתיחים את הדלעת בסיר עם מים ומעט מלח במשך כעשרים דקות ומצננים מעט. מפרקים את תוכן הדלעת לתוך קערה ומפרידים את האטריות שנוצרו בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן וחופן פירורי הלחם ומערבבים היטב. משמנים תבנית אינגליש קייק היטב ומכניסים את תערובת הדלעת לתוכה. מפזרים את חופן פירורי הלחם מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחמישים דקות.
מגישים קר או חם.
מגיש: dylam
מקור: העלון שצורף לירק (בשינויים קלים לשיפור הטעם)
שתף את המתכון