חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת חזה עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת חזה עוף וירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 בצל פרוס
חצי דלורית חתוכה לרצועות קטנות ודקות
4 פטריות שמפיניון טריות ופרוסות
5 ביצים
שלושת רבעי כוס קמח מלא
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת גדוה מחממים מעט שמן לטיגון. מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות. מוסיפים את הדלורית ומטגנים עד שהבצל משחים קלות. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים חצי דקה ומסירים מהאש. מסננים מהשמן. מעבירים לקערה, ממליחים ומפלפלים ומצננים מעט. מוסיפים את חזה העוף, הקמח והביצים ומערבבים לתערובת "דייסתית". מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון