חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ירקות ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ירקות ירוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
125 גר` שעועית ירוקה חלוטה 4 דקות
4 קישואי זוקיני שלמים חלוטים 4 דקות
125 גר` תרד טרי חתוך לרצועות
125 גר` גבינת פטה
125 גר` גבינת קשקבל מגורר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמיר קצוץ דק
40 גר` קוביות לחם אפויות עד הזהבה או מטוגנות
6 ביצים טרופות
מלח
פלפל
1 כף שומשום
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את השעועית החלוטה דק. קוצצים את הזוקיני החלוט דק
בקערה טורפים היטב ביצים. מוסיפים שעועית, זוקיני, תרד, פטה מגוררת קשקבל מגורר, קרוטונים, מלח, פלפל, פטרוזיליה, שמיר,מערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ חסינת אש משומנת בשמן זית
מגררים מעל עוד מעט קשקבל מפזרים מעל שומשום
עוטפים בניילון נצמד
מקררים כ- 1 שעה
אופים בחום 160°c במשך כ-20 דקות עד להזהבה .
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון