הוראות הכנה
מרכיבים
125 גר` שעועית ירוקה חלוטה 4 דקות
4 קישואי זוקיני שלמים חלוטים 4 דקות
125 גר` תרד טרי חתוך לרצועות
125 גר` גבינת פטה
125 גר` גבינת קשקבל מגורר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמיר קצוץ דק
40 גר` קוביות לחם אפויות עד הזהבה או מטוגנות
6 ביצים טרופות
מלח
פלפל
1 כף שומשום
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את השעועית החלוטה דק. קוצצים את הזוקיני החלוט דק
בקערה טורפים היטב ביצים. מוסיפים שעועית, זוקיני, תרד, פטה מגוררת קשקבל מגורר, קרוטונים, מלח, פלפל, פטרוזיליה, שמיר,מערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ חסינת אש משומנת בשמן זית
מגררים מעל עוד מעט קשקבל מפזרים מעל שומשום
עוטפים בניילון נצמד
מקררים כ- 1 שעה
אופים בחום 160°c במשך כ-20 דקות עד להזהבה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון