הוראות הכנה
מרכיבים
8 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
3 גזרים מגוררים בפומפיה גסה
3 קלחי סלרי קצוצים דק
חצי כרישה החלק הלבן חתוך דק
רבע חבילה פטרוזיליה קצוצה
רבע חבילה שמיר קצוץ
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3 ביצים
מרגרינה מומסת לשימון התבנית
אופן ההכנה
לחתוך את כל הירקות ועשבי התיבול ,ולאדות במחבת כ 5 דקות.
להוריד מהאש להוסיף את הביצים הטרופות, מלח, ופלפל שחור ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב.
לשמן את התבנית במרגרינה ולהוסיף את הירקות.
לחמם את התנור מראש לטמפ' של 180 מעלות להכניס את התבנית לאפיה של 25 דקות.
להוציא לקרר מעט ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון