חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית והודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת המנה מתחלקת לשני חלקים brהאחד הכנת מרכיבי המזון brהכנת הפשטידה brבכל מקרה מדובר בפשטידה דלת קלוריות
פשטידת כרובית והודו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת המנה מתחלקת לשני חלקים brהאחד הכנת מרכיבי המזון brהכנת הפשטידה brבכל מקרה מדובר בפשטידה דלת קלוריות
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם הודו חתוך לפיסות קטנות (אפשר להשתמש גם בעוף)
כרובית גדולה או שתיים בינוניות מחולקות לפלחים
3 ביצים
2 פרוסות לחם שהושרו במיים ללא קרום וסחוטוות
כפית כורכום
מלח
פלפל שחור
כף פרורי לחם
אופן ההכנה
מבשלים את הכרובית עם כפית מלח עד לרכות ומועכים את הכרובית למחית
מוסיפים את פיסות ההודו/עוף
מתבלים
מוסיפים מערבבים המצרכים לקבלת מרקם אחיד.
מכניסים לתנור 180 מעלות למשך כ-50 דקות
בתאיבון
מגיש: אבי_טל
מקור: עצמי
שתף את המתכון