חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת כרובית ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים
1 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
½ חבילה שמנת מתוקה
1 גבינה לבנה 5%
3 ביצים
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם חמאה
3 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
להרתיח מים בסיר גדול . כשהמים מגיעים לרתיחה להכניס את פרחי הכרובית, לחלוט כ-3-4 דקות, לסנן. אפשר לחתוך לפרחים קטנים ולהעביר לקערה גדולה.
לטגן את הבצל עם החמאה והשמן עד להזהבה חלקית, להוסיף פטריות פרוסות לערבב ולטגן
כ-5 דקות. להעביר לקערה עם הכרובית, לצנן מעט.
להוסיף שמנת מתוקה, גבינה לבנה, ביצים וגבינה מגורדת, לתבל במלח, פלפל שחור ואבקת
מרק פטריות. לערבב טוב ולהעביר לתבנית משומנת.
לפזר מעל מעט גבינה צהובה מגורדת, לאפות בחום בינוני 180°c במשך כ-50 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון