חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית מאולתרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלה להכנה.
פשטידת כרובית מאולתרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה טעימה וקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרובית גדולה – או כרובית בגודל בינוני עד קטן
2 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה (אפשר גם גבינת שמנת)
1 כף קמח תופח
½ שקית של גבינה צהובה מגוררת (עמק)
מעט מלח
תבנית פיירקס בקוטר 28 ס"מ.
אופן ההכנה
מפרידים את הכרובית לפרחים ומבשלים במים רותחים עם קצת מלח עד רכוך. מצננים.
מועכים את הכרובית עם מועך של פירה (נשארו חתיכות וזה דווקא טוב שלא נהייתה עיסה)
מוסיפים ½ מכמות הגבינה הצהובה (את החצי השני נפזר מעל) ואת יתר החומרים ומערבבים היטב.
משמנים את התבנית בחמאה, מפזרים פירורי לחם ומנערים בעדינות על התבנית כדי שידבקו לכל הדפנות.
יוצרים את התערובת, מפזרים מעל גבינה צהובה ומעליה מעט פירורי לחם (לא חובה).
אופים בחום בינוני כ ½ שעה עד שהכול משחים.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון