חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת כרובית - פצצה לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון לפשטידת כרובית ללא בסיס ומט מאד קמח
פשטידת כרובית - פצצה לשבועות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון לפשטידת כרובית ללא בסיס ומט מאד קמח
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת כרובית קפואה
4 ביצים
1 כוס גבינת צ'דר
1/2 כוס גבינת קשקבל
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס קמח
פלפל שחור
מלח
2 כפיות אבקת מרק פרווה
שמן זית
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורד
אופן ההכנה
1. לבשל את הכרובית במים עם מעט מלח עד שתתרכך. להוציא
מהמים, לסנן ולקרר.
2. לערבב כל המרכיבים למעט שמן זית
3. לשמן תבנית אפיה ולקמח את תחתיתה ודפנותיה.
4. לצקת את התערובת לתבנית ולנער לפיזור אחיד.
5. לחמם את התנור ל - 250 מעלות ולהכניס את התבנית ולאפות
10 דקות. להנמיך את החום ל - 160 מעלות ולאפות כ - 40 דקות
נוספות.
6. אפשר להגיש חם או קר
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון