הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות לורנצו פטריות וגבינה
2 שמנת מתוקה
500 גר' מוצרלה מגורדת
1 קופסה שימורי פטריות(עדיף פטריות טריות)
שמיר
מלח,פלפל
גבינה צהובה מגורדת לקישוט
אופן ההכנה
לבשל את הלורנצו לפי הוראות היצרן ולסנן ממים
לטגן קלות את הפטריות במעט חמאה.
להוסיף את יתר החומרים -ולערבב.
להכניס לתבנית חסינת אש.
לאפות 30 דק' בחם 180 מעלות עם נייר כסף.
להסיר את הנייר ולאפות עוד 45-50 דק' בחום 170 מעלות עד שיהיה שחום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון