הוראות הכנה
מרכיבים
15 יח' מצות
6-ביצים
6-כוסות מים רותחים
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל שחור טחון
1/2-כפית פלפל לבן טחון
1-כפית פפריקה מתוקה
1/2-כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשבור את המצות לחתיכות קטנות,להוסיף מים רותחים,לערבב היטב ולצנן מעט.
לטרוף ביצים בתוספת תבלינים ולהוסיף חצי מכמות השמן,לערבב ולהוסיף לתערובת המצות,
לערבב היטב.
לרפד תבנית עגולה מס'28 או מרובעת בנייר אפיה ולשמן.
לצקת את הבלילה בתבנית ובשמן הנותר להבריש.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות.
לפרוס ולהגיש חם/קר .
חג כשר ושמח
בתיאבון.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון