חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת סלק וכרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת סלק וכרוב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלקים חתוכים לרבעים ומבושלים
¼ כרוב קצוץ
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג'
50 גרם גבינה צהובה חתוכה לקוביות
2 כפות יין לבן יבש
3 ביצים
100 גרם קמח תופח
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגררים את הסלק המבושל לתוך קערה ומניחים בצד. למחבת יוצקים מעט שמן ומחממים. מטגנים את הבצל קלות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכרוב ומטגנים להשחמה קלה. מוסיפים מעט מלח, מערבבים ומסירים מהאש. שופכים את תכולת המחבת לקערה עם הסלק. מוסיפים את השמנת, הגבינה הצהובה והקוטג' ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. מוסיפים את הביצים, היין והקמח ושוב מערבבים היטב. יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 26, או כל תבנית פאי אחרת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון