הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלקים חתוכים לרבעים ומבושלים
¼ כרוב קצוץ
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג'
50 גרם גבינה צהובה חתוכה לקוביות
2 כפות יין לבן יבש
3 ביצים
100 גרם קמח תופח
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגררים את הסלק המבושל לתוך קערה ומניחים בצד. למחבת יוצקים מעט שמן ומחממים. מטגנים את הבצל קלות עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הכרוב ומטגנים להשחמה קלה. מוסיפים מעט מלח, מערבבים ומסירים מהאש. שופכים את תכולת המחבת לקערה עם הסלק. מוסיפים את השמנת, הגבינה הצהובה והקוטג' ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. מוסיפים את הביצים, היין והקמח ושוב מערבבים היטב. יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 26, או כל תבנית פאי אחרת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון