חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פיטריות
פשטידת פיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פיטריות
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' בצק עלים
50 גר' חמאה
1/2 קילו פיטריות שמפיניון טריות (או קופסת פיטריות )
חבילה בצל ירוק
2 ביצים
שמנת מתוקה (מספיק שמנת לבישול 15%) או כוס חלב
2 כפות קמח (או קצת יותר אם משתמשים בחלב)
100-150 גר' גבינה צהובה מגורדת
פלפל, מלח, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מרפדים תבנית עגולה ב 2/3 מכמות הבצק
מטגנים בחמאה את הפיטריות הקצוצות עם הבצל הירוק.
בקערה מערבבים את הביצים השמנת הגבינה והקמח ומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
את הפיטריות המטוגנות מניחים על הבצק ומעל את הבלילה .
את שארית בצק העלים מחלקים לפסים ושמים כשתי וערב מעל הבלילה.
אופים בחום ביניני עד שהשטידה מתייצבת ומשחימה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון