הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים צבעוניים קלויים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות ולא אחידות
½1 בצלים פרוסים דק
1 שאלוט פרוס דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ
250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות דק
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
¼ כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל
1 גביע שמנת חמוצה
½ כוס חלב
¼ כוס יין לב ן יבש
מעט שמן לטיגון
2-3 פרוסות גבינה צהובה איכותית
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצלים ומטגנים קלות עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כשלוש דקות. מוסיפים את השמנת, החלב, היין, הצ'ילי, המוסקט ומעט מלח ופלפל. מבשלים ביחד תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין. מצננים. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
בתבנית אינגליש קייק מסדרים את הפלפלים על התחתית ועל הדפנות כאשר הקצוות של הפלפלים בולטים החוצה. מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הפלפלים בתחתית. מוסיפים את המלית וסוגרים עם קצוות הפלפלים שנשארו מחוץ לתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כארבעים דקות.
להגשה: הופכים את התבנית על צלחת הגשה מאורכת ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון