הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה
2 כפות שמן זית
3 ביצים
200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת גס
250 גרם גבינה מלוחה
1 קוטג
1 שמנת מתוקה
חצי כפית מלח, פלפל שחור
פירורי לחם
אופן ההכנה
להרתיח את הפסטה לדרגת אל דנטה לסנן לשים שמן זית בפסטה שלא ידבק
בקערה טורפים ביצים מוסיפים את הגבינות ןמערבבים
מוסיפים את הפסטה והמלח והפלפל השחור יוצקים את התערובת בתבנית משומנת מפזרים מעל פירורי לחם אופים 40-50 דקות עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון