חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה וטונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פסטה וטונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם פסטה קצרה מבושלת
2 קופסאות טונה מסוננות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1 סלסלת פטריות פרוסות
1 קוטג'
3 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל שחור
אורגנו יבש
אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לטגן את הפטריות, עם מעט חמאה, כ-7 דקות לתבל עם מלח, פלפל שחור ואבקת מרק פטריות.
להעביראת הפטריות לקערה גדולה , להוסיף טונה, קוטג', ביצים, רסק עגבניות ,אורגנו, כ-2/3 מהגבינה הצהובה ואת הפסטה ,לתבל עם מלח ופלפל שחור ולערבב .
להעביר לתבנית משומנת ולפזר מעל את שאר הגבינה הצהובה.
לאפות בחום 180°c כ-40 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון