הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם פסטה קצרה מבושלת
2 קופסאות טונה מסוננות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
1 סלסלת פטריות פרוסות
1 קוטג'
3 ביצים
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל שחור
אורגנו יבש
אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
לטגן את הפטריות, עם מעט חמאה, כ-7 דקות לתבל עם מלח, פלפל שחור ואבקת מרק פטריות.
להעביראת הפטריות לקערה גדולה , להוסיף טונה, קוטג', ביצים, רסק עגבניות ,אורגנו, כ-2/3 מהגבינה הצהובה ואת הפסטה ,לתבל עם מלח ופלפל שחור ולערבב .
להעביר לתבנית משומנת ולפזר מעל את שאר הגבינה הצהובה.
לאפות בחום 180°c כ-40 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון