הוראות הכנה
מרכיבים
גבינה לבנה 5% - 750 גרם. אפשר גם גבינה לבנה לאפיה מיוחדת.
3 ביצים, מופרדים לחלבונים וחלמונים
5 כפות סוכר, פחות או יותר
5 כפות סולת
כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים. חלמונים מערבבים עם סוכר, סולת, אבקת אפיה. חלבונים, כמקובל, מקציפים לקצף רך.
מערבבים את שתי התערובות בתנועת קיפול.
בשלב זה ניתן להוסיף צימוקים, אם רוצים.
משמנים תבנית וזורים בה פירורי לחם או סולת למניעת הידבקות. חובה!
שופכים את תערובת הגבינה ואופים כ25 דקות בחום בינוני-גבוה עד להזהבה יפה.
הפשטידה עולה בזמן האפיה, שימו לב לנפח התבנית.
לאכול חמה, פושרת או קרה - בתאבון!!!
מגיש:
מקור: שכנה בשם תהילה
שתף את המתכון