חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קינוח מגבינה לבנה בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי פשטידת קינוח מתוקה, שנעשית במינימום זמן. היא עשוייה ממוצרים שתמיד ישנם בבית, לכן מתאימה לאירוח פתאומי. מוגשת בד"כ עם שמנת חמוצה, כמקובל ברוסיה, אבל נהדרת גם עם ריבת חלב, ריבה רגילה או יוגורט. brילדים יאהבו אותה ללא ספק.
פשטידת קינוח מגבינה לבנה בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי פשטידת קינוח מתוקה, שנעשית במינימום זמן. היא עשוייה ממוצרים שתמיד ישנם בבית, לכן מתאימה לאירוח פתאומי. מוגשת בד"כ עם שמנת חמוצה, כמקובל ברוסיה, אבל נהדרת גם עם ריבת חלב, ריבה רגילה או יוגורט. brילדים יאהבו אותה ללא ספק.
הוראות הכנה
מרכיבים
גבינה לבנה 5% - 750 גרם. אפשר גם גבינה לבנה לאפיה מיוחדת.
3 ביצים, מופרדים לחלבונים וחלמונים
5 כפות סוכר, פחות או יותר
5 כפות סולת
כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים. חלמונים מערבבים עם סוכר, סולת, אבקת אפיה. חלבונים, כמקובל, מקציפים לקצף רך.
מערבבים את שתי התערובות בתנועת קיפול.
בשלב זה ניתן להוסיף צימוקים, אם רוצים.
משמנים תבנית וזורים בה פירורי לחם או סולת למניעת הידבקות. חובה!
שופכים את תערובת הגבינה ואופים כ25 דקות בחום בינוני-גבוה עד להזהבה יפה.
הפשטידה עולה בזמן האפיה, שימו לב לנפח התבנית.
לאכול חמה, פושרת או קרה - בתאבון!!!
מגיש: גמד במטבח
מקור: שכנה בשם תהילה
שתף את המתכון