חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קישואים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 קישואים גדולים
500 גר' גבינה 9%
250 גר' גבינה כחושה-אני אוהבת טבורוג
מלח+פלפל
שמיר קצוץ
3 ביצים
פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. קולפים את הקישואים וחותכים לאורך-לפרוסות
2. מטגנים את רצועות הקישואים בשמן,עד הזהבה ,מניחים על מסננת להוצאת השמן.
3. מערבבים את הגבינה עם יתר החומרים-רמת המליחות תלויה באהבה שלכם למלוח.
4. מחלקים את רצועות הקישואים ל-2. חלק אחד ,מסדרים על התבנית(אין צורך לשמן),
בצורה כזו,שלא יראו את פני התבנית.
5. שופכים את תערובת הגבינה על הקישואים.
6. מסדרים את החלק השני של הקישואים על הגבינה בצורה כזו,שלא יראו גבינה.
7. מפזרים למעלה פירורי לחם.
8. אופים כ-45 דק' בחום בינוני.
מגיש: דובשן
מקור:
שתף את המתכון