חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת רועים אמריקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת רועים היא פשטידה בשרית פשוטה להכנה.
פשטידת רועים אמריקאית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת רועים היא פשטידה בשרית פשוטה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם בשר הודו טחון, או בקר (במקור בשר בופלו או הודו)
1 בצל קצוץ דק
2 כוסות ירקות (גזר קצוץ, תירס, אפונה- אפשר גם מירקות מוקפאים)
½1 -2 כוסות פרחי כרובית
80 גרם מחמאה (במקור :חמאה)
¾ כוס מרק בשר
1 כפית רוטב וורצסטרשייר
מלח ים טחון ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-200°c .
לאדות את פרחי הכרובית במעט מים עד ריכוך.
בזמן שהכרובית מתאדה, לטגן את הבצל הקצוץ , על אש בינונית , עם חצי מכמות המחמאה עד שמזהיב מעט. להוסיף את הגזר הקצוץ ולערבב . להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות ולהוסיף את התירס והאפונה. להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עד שהבשר מאבד את צבעו האדום. להוסיף חצי מכמות מרק הבשר, לתבל במלח, פלפל, ורוטב וורצסטרשייר לערבב ולבשל כ-10 דקות נוספות. להוסיף מרק בשר במידת הצורך כדי לשמור על לחות.
לטחון את פרחי הכרובית למחית חלקה בבלנדר.
לשמן תבנית אפיה (20X30 ס"מ) ולשטח את התערובת המבושלת בשכבה אחידה. לפזר מלמעלה את המחית של הכרובית וליצור פני שטח לא חלקים עם מזלג. (אם אפונה יוצאת על פני השטח, היא תקבל צורה נאה באפייה).
לאפות כ-30 דקות עד שהמשטח העליון מבעבע ומקבל גוון חום יפה.
אפשר לקבל גוון חום יותר כהה ע"י חמום בגריל עליון למשך מספר דקות?
מגיש: amitsur
מקור: אמריקאי (מתורגם)
שתף את המתכון