חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס ובמבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשמע מוזר "פשטידת במבה". תתפלאו גם את זה אפשר לעשות ועוד טעים עם תירס. כמו שילדים אוהבים.
פשטידת תירס ובמבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשמע מוזר "פשטידת במבה". תתפלאו גם את זה אפשר לעשות ועוד טעים עם תירס. כמו שילדים אוהבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 2-3 פירורי לחם
- שקית במבה אוסם קטנה
- כוס גרגירי תירס מסוננים (אפשר מקופסא)
- 3 ביצים
- מלח ופלפל שחור
- כפית אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
- מיכל שמנת חמוצה
- 150 ג"ר גבינה צהובה מגוררת גס
אופן ההכנה
- בתבנית עגולה ולא גבוהה (תבנית פשטידות) משמנים מעט ומצפים בפירורי הלחם. (את שארית פירורי הלחם שנשאר להוציא).
- מחממים תנור לחום של 140°c.
- מערבבים בקערה את התירס עם הבמבה.
- טורפים את הביצים, בקערה אחרת ומתבלים עם המלח, הפלפל ואבקת המרק.
- לבלילת הביצים מוסיפים את השמנת ומחצית מכמות הגבינה הצהובה.
- יוצקים את תערובת הביצים לבמבה והתירס ומערבבים.
- יוצקים את התערובת לתבנית לשכבה אחידה, ומפזרים מעל את שארית הגבינה.
- אופים במשך 40-50 דקות, עד להזהבת הפשטידה.
-
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אלתור
שתף את המתכון