הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם גרגרי תירס
2 כפות חמאה רכה
½1 כפות קמח
1 כף סוכר
1 כוס חלב (250 מ"ל)
2 ביצים טרופות
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר ממיסים את החמאה על אש נמוכה. מוסיפים את הקמח ולאחר ערבוב קל של כחצי דקה מוסיפים את החלב. מבשלים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב למניעת היווצרותם של גושים. מוסיפים את התירס, הסוכר, המלח והפלפל ומביאים שוב לרתיחה. מצננים. מוסיפים את הביצים הטרופות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה יפה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון