הוראות הכנה
מרכיבים
2 וחצי כוסות גרעיני תירס
4 ביצים
1 גביע גבינת נפוליאון שום שמיר
30 גרם חמאה
כוס גבינה צהובה מגורדת
מעט שמיר טרי קצוץ
תבלינים: אורגנו,טימין,בזיליקום,מעט פלפל לבן,מלח
1 כפית גדושה של אבקת אפיה
5 כפות קמח
אופן ההכנה
לערבב היטב ובתשומת לב את כל החומרים חוץ מהגבינה המגוררת
את החמאה אפשר לחתוך לקוביות קטנות ולפזר.
מכניסים הכל לתבנית ח''פ מאלומיניום - מלבנית
מעל מפזרים יפה את הגבינה המגוררת
אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שרואים צבע צהוב/חום יפה
מכבים את התנור, פותחים את דלת תא האפיה ונותנים לפשטידה
''להרגע'' בעודה בתנור.
מוציאים, מניחים ע''ג משטח עץ או מגש לא מפלסטיק
ודואגים שיהיה משהו לשתות וצלחת ירקות חתוכים וגבינת קוטג'
ותהנו בתיאבון.
מגיש:
מקור: מקצועי
שתף את המתכון